forsideprofilfind vejkontakt 
Behandlerprofil

Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1982, og har arbejdet som sygeplejerske på kirurgisk afdeling, medicinsk hjerte- og lungeafdeling, og på intensiv afdeling.

Jeg videreuddannede mig i 1993 til sygeplejelærer på Århus Universitet, og underviste derefter sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever på   Bornholms Sygeplejeskole.

Efter at have undervist på Sygeplejeskolen i 7 år, søgte jeg atter tilbage til sygehuset. Her arbejdede jeg som oversygeplejerske i 14 år, men da arbejdet i min klinik blev mere og mere, søgte jeg i foråret 2008 igen en stilling som underviser, denne gang som uddannelseskoordinator på sygehuset, hvor jeg arbejdede indtil nov. 2018. Nu arbejder jeg på fuldtid i min klinik.

 


I 1998 uddannede jeg mig til zoneterapeut på Zoneterapeutskolen i Odense, og i 1999 til akupunktør på Nordisk Institut for Klassisk Akupunktur, Øreakupunktur / Auriculoterapi & Psykologi i Holstebro.

Siden da har jeg sideløbende med mit arbejde på sygehuset behandlet klienter, og har samtidig fordybet mig yderligere indenfor det alternative felt, bl.a. i auriculoterapi (avanceret øreakupunktur), posturologi (holdningsopretning), øjenbehandlinger, acunova, kinesiologi og healing.

I 2004 tog jeg uddannelsen som fysiurgisk massør på Århus Massageskole.

 

I april 2007 rejste jeg til Kina. Her gik jeg på Akupunktur-Universitetet, og arbejdede derudover sammen med akupunktører på 3 forskellige kinesiske hospitaler, hvilket var meget lærerigt og en kæmpe oplevelse.

I oktober 2012 drog jeg atter en tur til Kina. - Jeg arbejdede på et stort universitetshospital i Shanghai sammen med forskellige akupunktører. - Akupunktørerne her forsker meget indenfor akupunkturen, og finder derfor konstant nye behandlingsmetoder, - så også denne gang lærte jeg rigtig meget.

Kina
PRAKTISERENDE AKUPUNKTØR
Klinik Alternativ & Sund
er medlem af
Praktiserende
Akupunktører.

Klik her for at
besøge
Praktiserende
Akupunktører
.
GAVEIDE
Mangler du en ide
til den perfekte gave?


Så giv et gavekort til en
behandling efter eget ønske.
KONTAKTINFORMATION
Alternativ & Sund
Robbedalevej 2
3700 Rønne
Tlf.: 5128 7586

Se mere under kontakt.
Britt Sommer // Robbedalevej 2 // 3700 Rønne // Bornholm
Copyright (C) 2009 Alternativogsund.dk